Κερί μέλισσας

Cera alba

Το κερί μέλισσας είναι ένα φυσικό συστατικό που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα στην κοσμετολογία. Σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα που βοηθά στη συγκράτηση της ενυδάτωσης του δέρματος.

ΠροστατευτικόΜαλακτικόΣυγκρατεί την ενυδάτωση
Κερί μέλισσας

Ο ρόλος στη φροντίδα της πρωκτικής περιοχής

Το κερί μέλισσας δίνει υφή στις κρέμες και βοηθά στον σχηματισμό ενός προστατευτικού στρώματος που φροντίζει το δέρμα και διατηρεί την ενυδάτωσή του.

Journal of Cosmetic Dermatology

Δείτε την τρέχουσα τιμή · Proctowell

Προωθητική τιμή του πωλητή, μπορεί να αλλάξει Ανεξάρτητος ιστότοπος συνεργατών: η παραγγελία γίνεται από τη σελίδα του Proctowell και ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια.