Пчелен восък

Cera alba

Пчелният восък е естествена съставка, използвана от древността в козметиката. Образува защитен слой, който помага за задържане на хидратацията на кожата.

ПредпазващОмекотяващЗадържа хидратацията
Пчелен восък

Роля в грижата за аналната зона

Пчелният восък дава текстура на кремовете и помага за образуване на защитен слой, който се грижи за кожата и запазва нейната хидратация.

Journal of Cosmetic Dermatology

Проверете актуалната цена · Proctowell

Промоционална цена от продавача, може да се промени Независим партньорски сайт: поръчката се прави от страницата на Proctowell и е възможно да получим комисионна.